Održan 6. Međunarodni stručno-znanstveni seminar kajakaških i rafting trenera, instruktora i sudaca od 1.-3. 12. 2017. u Kraljevici

Od 1.-3.12.2017. godine održan je 6. Međunarodni stručno-znanstveni seminar za kajakaške i rafting trenere, instruktore i suce u Nacionalnom centru tehničke kulture u Kraljevici. Seminar je obuhvatio teme primjene Dragon boat-a u animaciji, sportu i rekreaciji, te izvještaj s Međunarodne ICF trenerske slalom konferencije u Ivreji. Također je predstavljen i projekt Erasmus+Sport - Kayaking health benefits i programi samogradnje i kajakaštva na Ljetnoj školi tehničkih aktivnosti.  Teme ovogodišnjih predavanja su bile: Upotreba laktalnog praga u izradi i praćenju plana i programa za specifični trening kanua, Sumarni parametri godišnjeg trenažnog ciklusa, Kondicijski trening škole kajaka u Kanu klubu Končar, Kako zbližiti dijete i sport, Predstavljanje „positiona“ na temu utjecaja prehrane na sportsku izvedbu, Rekreacija kajaka i kanua na mirnoj vodi te Provođenje aktivnosti prikupljanja i animiranja djece u kajakaštvu.

slika kraljevica 1slika kraljevica 2


 

EUROPSKO PRVENSTVO U KAJAKU I KANUU

Vanesa Toth C 1 500 m

 

Posljednjeg dana Europskog prvenstva u kajaku i kanuu na mirnim vodama za juniore i mlađe seniore vožene su finalne utrke na 200 i500 metara.

Rezultati:

Vanesa Toth je osvojila brončanu medalju u disciplini kanua jednokleka za juniorke, dok je u utrci iste discipline na200 metarazauzela 8. mjesto.

Antun Novaković je nakon jučerašnjeg osvajanja 5. mjestau disciplini kajaka jednosjeda na1.000 mdanas osvojio 5. mjesto u disciplini kajaka jednosjeda na500 mza mlađe seniore do 23 godine.

Anamarija Govorčinović je također osvojila 5. mjesto u disciplini kajaka jednosjeda na500 metaraza mlađe seniorke do 23 godine.

Više na:

http://europecanoeevents.com/live-results?gmt=2&gmt2=-120

 


Copyright (c) Hrvatski kajakaški savez 2014. All rights reserved.